نوشته شده توسط : sibesalamati

با جوش روی آلت تناسلی چه کنیم؟

 

جوش بر روی آلت تناسلی هم می تواند دیده شود هر چند این موارد بیشتر بر روی سایر قسمت های بدن ظاهر می شوند. جوش ها معمولا موارد بی ضرری هستند اما زمانی که روی آلت تناسلی دیده می شوند می توانند موجب نگرانی فرد گردند. با اینحال جوش می تواند در برخی از شرایط نشانه ای از سایر بیماری ها همچون بیماری های منتقل شده از طریق روابط جنسی(STD) باشد و به همین خاطر رشد و توسعه آن در اطراف آلت تناسلی به درمان سریع پزشکی نیاز داشته باشد. در این مقاله سعی می کنیم به همین موضوع بپردازیم و ببینیم برای درمان جوش بر روی آلت تناسلی چه باید کرد و چه زمانی باید به پزشک مراجعه نمود.

 

جوش چیست؟

جوش زمانی توسعه پیدا می کند که غده های چربی بر روی سطح پوست توسط روغن، سلول های مرده پوست و سایر مواد مسدود می شود. این مسدود شدن می تواند باعث ایجاد پاسخ سیستم ایمنی شود و موجب تورم و التهاب این ناحیه گردد. نتیجه چنین التهابی بروز جوش بر روی بدن است که می تواند در هر بخشی از بدن ظاهر شود و برای برخی از افراد ازاردهنده باشد.

 

علت جوش در ناحیه تناسلی مردان

نشانه های بیماری STD

جوش ها به عنوان برآمدگی های کوچک و گردی بر روی سطح پوست ظاهر می شوند. پایه آن ها معمولا به رنگ قرمز است. نوک جوش می تواند به رنگ سفید ( جوش سر سفید)، سیاه( جوش سرسیاه) یا به رنگ پایه آن باشد. این موضوع به نوع باقی مانده ای که باعث ایجاد جوش در بدن می شود بستگی خواهد داشت. برخی از جوش ها می توانند در برگیرنده چرک باشند.

فاکتورهایی که می تواند احتمال بروز جوش را افزایش دهد در برگیرنده موارد زیر است:

– پوشیدن لباس های تنگ
– رطوبت
– تعریق زیاد
– اصلاح کردن
– بهداشت ضعیف
– پوست چرب

دانستن این فاکتورها می تواند به تشخیص این جوش ها کمک کند و به شما در تعیین اینکه جوش ها به خاطر چه موضوعی توسعه یافته اند هم کمک نماید. جوش در ناحیه آلت تناسلی نیز در صورت نبود فعالیت جنسی هم می تواند در این ناحیه دیده شود. اگر فردی از لحاظ جنسی فعال باشد ممکن است این جوش ها به خاطر بیماری منتقل شده از طریق روابط جنسی ایجاد گردد. سه نوع بیماری STD وجود دارد که نشانه های آن ممکن است با جوش اشتباه گرفته شود.

زگیل تناسلی:

نشانه اولیه زگیل تناسلی رشد برآمدگی های کوچک با رنگ سفیدی بر روی شفت یا سر آلت تناسلی است. نوک زگیل ممکن است همانند گل کلم باشد و می تواند اندازه متغیری بر روی بدن ایجاد نماید.

همچنین ممکن است زگیل تناسلی در ناحیه اطراف آلت تناسلی نیز دیده شود.

این زگیل ها اغلب خود به خود بهبود پیدا می کنند اما می توان آن ها را به سادگی با کرم، منجمد کردن یا گرما درمانی بهبود بخشید.

هرپس تناسلی:

هرپس تناسلی می تواند تاول های خاکستری-سفیدی را با پایه قرمز رنگ ایجاد کند که بر روی آلت تناسلی یا ناحیه اطراف آن توسعه پیدا می کند. این موارد معمولا باعث ناراحتی فرد می شوند و خارش دار هستند و می توانند به مقعد نیز توسعه یابند. تاول می تواند به زخم بازی منجر شود و از خود مایعی به بیرون منتقل کند. تاول ها همچنین می توانند در اطراف دهان یا لب نیز دیده شوند. هرپس تناسلی معمولا به کمک داروهای ضد ویروسی بهبود پیدا می کنند.

سیفلیس:

زخم های سفید یا قرمز بدون درد بر روی آلت تناسلی یا اطراف آن ممکن است نشانه ای از سیفلیس باشد. عفونت باکتریایی باعث ایجاد چنین شرایطی می شود و می تواند در صورت درمان نشدن مشکلات جدی را برای افراد ایجاد کند.سیفلیس را معمولا می توان به کمک آنتی بیوتیک ها درمان کرد.

 

جوش روی آلت تناسلی

درمان

معمولا به ندرت درمان جوش به دخالت پزشکی نیاز دارد. جوش می تواند در بیشتر موارد بعد از چند روز بهبود پیدا کند. از خاراندن یا ترکاندن هر نوع جوشی باید خودداری شود. اینکار می تواند شرایط را بدتر کند و باعث ایجاد زخم و عفونت دائمی گردد.

هدف قرار دادن علت بروز جوش، بهترین روش برای درمان و پیشگیری از توسعه دوباره آن هاست. روش های زیر می تواند خطر بروز جوش را کاهش دهد:

– اجتناب از محیط های مرطوب
– کم کردن فعالیت هایی که باعث تحریک تعریق در بدن می شود
– پوشیدن لباس های تنگ
– دوش گرفتن منظم
– اجتناب از مالش یا لمس کردن ناحیه مدنظر
– تغییر بستر یا لباس به طور منظم

داروهای بدون نسخه همچون بنزوئیل پروکسید، اسید سالیسیلیک یا لایه برداها نیز می توانند در کاهش ظاهر جوش مفید باشند.به خاطر داشته باشید که ناحیه اطراف آلت تناسلی بسیار حساس است و این داروها در چنین نواحی باید با تجویز پزشک مورد استفاده قرار گیرد.

 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر جوش به همراه نشانه های زیر در بدن بروز کرد حتما با یک پزشک مشورت کنید:
– تب
– سردرد
– خستگی
– تورم در نواحی همچون غده های کشاله ران
– راش یا تحریک پوستی
– زخم هایی که در سایر نواحی همچون صورت توسعه می یابند
– درد عضلات

 

نتیجه گیری

اگر بعد از اقداماتی که برای کاهش خطر توسعه جوش انجام دادید شرایط بهبود پیدا نکرد یا اگر بعد از یک هفته جوش بهتر نشد حتما با پزشک مشورت کنید. در برخی از شرایط علت بروز جوش در ناحیه تناسلی بیماری های دیگری است که باید توسط پزشک درمان شود.



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

عرق بومادران ، خواص ، طبع ، مضرات و طریقه مصرف بومادران

 

شما می توانید از بومادران برای درمان شرایط مختلفی استفاده کنید. بومادران به طور سنتی برای کاهش التهاب، درمان زخم های پوستی و خونریزی اندک و تسکین بی خوابی یا اضطراب مورد استفاده قرار می گیرد.

 

مزایای بومادران برای سلامتی

به بهبود زخم و توقف خونریزی کمک می کند:

بومادران می تواند یک درمان طبیعی برای زخم های شما باشد. مواد شیمیایی موجود در این گیاه توانایی متوقف کردن خونریزی را دارد. علاوه بر این، بومادران خاصیت ضد عفونی کنندگی طبیعی دارد و می تواند جلوی عفونت زخم را بگیرد.

به درمان آمنوره کمک می کند:

بومادران به طور سنتی به عنوان یک درمان گیاهی برای تقویت خونریزی در برخی از زنان به کار می رود. بیماری آمنوره شرایطی است که در آن فرد به طور غیر طبیعی دچار قاعدگی نمی شود. بومادران می تواند چنین شرایطی را هم بهبود ببخشد. البته به خاطر داشته باشید که چنین کاربردی توسط پژوهش های بالینی تایید نشده است.

مسکنی برای اضطراب است:

یکی از مطالعات انجام شده بر روی بومادران نشان می دهد که این ماده خاصیت ضد اضطرابی بر روی افراد دارد. علاوه بر این آن ها دریافته اند که بومادران خواصی شبیه دیازپام دارد که یک داروی تجویزی رایج برای مشکلات مرتبط با اضطراب است.

به طور موثر ورم پستان را درمان می کند:

بومادران می تواند تسکین بخش نشانه های ورم پستان باشد. همانطور که می دانید ورم پستان عفونت پستان است که بیشتر در زنان شیرده دیده می شود. زمانی که فردی با چنین شرایطی دست و پنجه نرم می کند می تواند از کمپرس گرم و سرد برای تسکین درد استفاده کند. علاوه بر این، گیاهان طبیعی همچون بومادران نیز حاوی خواص ضد التهابی و آنتی باکتریایی هستند و می توانند چنین شرایطی را بهبود ببخشند.

التهاب را کاهش می دهد:

این گیاه سنتی سال هاست که برای تسکین التهاب ناشی از شرایط مختلف به خصوص التهاب در روده و سیستم تولید مثل زنان مورد استفاده قرار می گیرد. عصاره این گیاه خواص ضد التهابی خوبی دارد. محققان بر این باورند که بومادران می تواند التهاب را کاهش دهد. این گیاه نه تنها خاصیت ضد التهابی دارد بلکه خاصیت قابض نیز دارد.

برای معده و روده مفید است:

فعالیت آنتی اسپاسم بومادران باعث شده است این ماده برای شرایط معدی روده ای همچون اسهال، گاز شکم و نفخ و گرفتگی شکم بسیار مفید باشد.

برای فشار خون بالا و اسم مفید است:

یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد بومادران قادر است فشار خون بالا را پایین بیاورد، رگ های خونی را شل کند و تنفس را بهبود ببخشد.

 

طبع بومادران

بومادران طبع گرم و خشک دارد

 

طریقه مصرف بومادران

شما می توانید این گیاه را مانند چای دم کنید و روزی ۱ فنجان از آن را بنوشید (۲ تا ۳ قاشق چای خوری از گیاه به ازای هر فنجان آب جوش). این کار سبب تعریق بیشتر بدن و کاهش تب می شود. همچنین اگر این جوشانده را با اسانس نعناع به خوبی ترکیب کنید، محلول بسیار خوبی برای درمان سرماخوردگی است. یک فنجان از این جوشانده می تواند اشتها را نیز تحریک کند.

می توانید از قطره عصاره گیاه بومادران نیز استفاده کنید و ۲ تا ۳ قطره از آن را سه بار در روز میل کنید. این کار، اختلالات مجاری ادرار را درمان می کند.هنگام خون دماغ شدن نیز می توانید یک برگ تازه از گیاه را داخل سوراخ بینی قرار دهید. برگ تازه این گیاه به سرعت خونریزی بینی را متوقف می کند.

بخور (استنشاق بخار) این گیاه نیز برای درمان تب یونجه بسیار موثر است. برای این کار باید یک قاشق غذاخوری از گل تازه این گیاه را در آب جوش بریزید تا با آب بجوشد سپس بخار آن را به مدت حداقل ۳ تا ۵ دقیقه استنشاق کنی

 

عوارض جانبی و مضرات بومادران

بومادران زمانی که از طریق دهان وارد بدن می شود می تواند خواب آلودگی و افزایش ادرار را به همراه داشته باشد. اگر چنین ماده ای به صورت موضعی به کار رود ممکن است در برخی از افراد باعث ایجاد درماتیت تماسی یا تحریک پوستی شود. اگر به گیاهان حساسیت دارید بهتر است از مصرف این گیاه نیز خودداری کنید.این گیاه باعث می شود پوست نسبت به خورشید حساس تر شود. بومادران به طور کلی سمی نیست اما زمانی که روغن آن را مصرف می کنید مراقب باشید زیرا حاوی thujone است و این ماده در مقادیر زیاد سمی است. این گیاه همچنین خاصیت رقیق کنندگی خون دارد. اگر داروی رقیق کننده خون مصرف می کنید از این گیاه استفاده نکنید. زنان باردار نیز نباید از این گیاه استفاده کنند. اگر به کودک خود شیر می دهید قبل از مصرف بومادران با پزشک خود مشورت نمایید.

 

خواص عرق بومادران

برطرف کننده روماتیسم و دردهای استخوانی، تنظیم کننده قاعدگی، صاف کننده خون، رفع خستگی، ضدانگل آسکاریس و کیست

 

طبع عرق بومادران

طبیعت گرم دارد

 

طریقه مصرف بومادران

بعد از هر غذا یک استکان میل شود.

 

عرق بومادران



:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 ارديبهشت 1397 | نظرات ()